NCIM workshop

NCIM workshop

Eens in de zoveel tijd komen NCIM-ers samen voor een workshop met een specifiek thema. De thema’s komen vaak tot stand uit een hobby van een NCIM-er. Afgelopen week volgde een aantal deelnemers een workshop Game Development. De workshop is vorig jaar al eens eerder gegeven en daar werd goed op gereageerd, voor herhaling vatbaar dus!

In de workshop gaan de deelnemers aan de slag met Unity om een 3D platformer te maken. In deze eerste avond zijn de deelnemers bekend geworden met de Unity Editor. Daarnaast hebben ze wat code geschreven en hiermee de basis van een game gemaakt.

De eerstvolgende workshop is op donderdag 20 augustus van 19:00 tot 21:00 uur. In deze sessie gaan de deelnemers aan de slag met Blender. Hiermee kun je 3D game modellen maken zoals huizen en dieren. Met Blender kun je deze objecten animeren en vanaf dan begint de game echt ergens op te lijken!

Lijkt het jou leuk om een eigen game te maken? Nu is het nog mogelijk om in te haken! Neem contact op met recruitment@ncim.nl of bel 0636021121 voor meer info! 

Volg jij ons al op Twitter & LinkedIN?