C# code

NCIM kennissessie

NCIM kennissessie – Eens in de maand worden voor- en door NCIM-ers kennissessies georganiseerd. Normaal gesproken wordt deze avond op kantoor gehost, maar vanwege COVID-19 vond het afgelopen week online plaats. De .NET werkgroep snijdt iedere maand een Microsoft onderwerp aan om daar kennis over te delen.

De deelnemers komen samen omdat ze kennis over het onderwerp hebben, of gewoon uit nieuwsgierigheid. Het product wordt getest en uitgeprobeerd waardoor een discussie ontstaat.

Het thema van afgelopen week was C# 8. Deze versie is in november live gegaan en er zijn al NCIM-ers die het bij de klant gebruiken. In de sessie worden de voor- en nadelen besproken die vervolgens meegenomen kunnen worden naar de klant om deze verder te helpen. In welke scenario’s werkt de nieuwe versie wel, en in welke niet…?

De eerstvolgende .NET werkgroep is donderdag 13 augustus om 19:30 met als onderwerp C# 9. Wat kunnen we van deze nieuwe versie verwachten als hij online gaat? Heb jij een idee of gewoon interesse om online aan te schuiven bij een kennissessie? Neem dan contact op met recruitment@ncim.nl of bel 0636021121.

Volg jij ons al op Twitter & LinkedIN?