NCIM wint samen met onderaannemers Centric, ICQ Groep en BT een vierjarig contract voor de inhuur van tijdelijk ICT personeel bij het Ministerie van Defensie.

De inhuurmantel betreft een breed spectrum aan profielen (beheerders, ontwikkelaars, testers, architecten, SAP consultants etc.) over de gehele breedte van defensie op alle locaties in het land.

NCIM werkt al meer dan 20 jaar voor defensie en is bijzonder trots op de winst van dit contract. Onze resourcing afdeling is continue hard aan het werk om nieuwe ICT professionals te vinden en zo te kunnen voldoen aan de steeds toenemende vraag van defensie. Door onze gedrevenheid en ervaring in deze niche zijn wij in staat om de meest uitdagende aanvragen van defensie te vervullen.

Geselecteerde kandidaten worden uitgebreid voorbereid voor de opdrachten. Wij zorgen dat de kandidaten voordeel hebben van onze kennis van en ervaring met defensie.

NCIM heeft een pool van eigen medewerkers aangevuld met een pool van business partners en freelancers. Met sommige kandidaten werken wij al meer dan 15 jaar samen. Wij zijn altijd geïnteresseerd om onze pool te verrijken met gedreven consultants!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maaike Scheepens via m.scheepens@ncim.nl of 06-15399666