Java

De Java ontwikkelaar kan binnen NCIM zijn hart ophalen. Onze Java opdrachten zijn vaak complexe, hoogstaande uitdagingen waar je je tanden in kunt zetten. Van plain old Java applicaties, web-enabled of met een Swing interface, aangekleed met bijvoorbeeld Spring of directe J2EE oplossingen, tot en met distributed en real-time embedded Java programma's. Elke smaak komt wel aan bod.

 

De NCIM-professionals hebben voor hun opdrachtgevers verschillende Java applicaties ontwikkeld, waaronder back-ends voor grote tot zeer grote websites, complexe command- en controlsystemen en simulaties voor radar, embedded Java toepassingen voor mobiele telefoons en medische toepassingen.

Onze Java ontwikkelaars zijn hoog opgeleid (minimaal HBO) en hebben een achtergrond in de techniek of informatica. Hiermee zijn ze in staat zich snel in de domeinkennis van de klant in te leven, goed onderbouwde oplossingen aan te dragen en daarmee een duidelijke toegevoegde waarde te leveren.

De Java medewerkers van NCIM doorlopen een certificeringstraject vanaf Java Associate en Java Programmer via Java Developer tot en met Java Certified Enterprise Architect.

NCIM heeft door haar actieve Java community een sterke focus op Java. De community richt zich als Java competence center op het borgen en uitbreiden van de kennis en vaardigheden die binnen NCIM op Java gebied aanwezig zijn. De Java community is er voor en door collega’s en ondersteunt direct de professionals in het veld.