U bent hier:

home - carriere - afstudeerstage Print deze pagina

Afstudeerstage

Binnen de NCIM Groep zijn er volop mogelijkheden voor studenten. Het gehele jaar door hebben we uiteenlopende afstudeeropdrachten open staan. De opdrachten hebben een hoog technisch gehalte en zijn een afspiegeling van de opdrachten waar de NCIM Groep en haar opdrachtgevers zich bezig houden: Complexe uitdagende ICT vraagstukken. Dus, als jij bij ons wil afstuderen, houd je van een technische uitdaging en denk je in oplossingen. Lijkt het je overigens leuk om samen met iemand een opdracht uit te voeren? Dat kan! Je kan zowel met een studiegenoot als met een student van een andere hogeschool of universiteit afstuderen.

 

 

Afstudeeropdrachten

Je kunt bij ons o.a. afstuderen op de volgende disciplines: Simulatie, Functioneel/Technisch Ontwerp, Research & Development, Testing, Algoritmiek, Systeemarchitectuur, Systeembeveiliging en Modellering. Om een idee te krijgen naar wat voor soort opdrachten wij hebben, kijk dan bij onze vacatures. Het is overigens ook mogelijk om zelf ideeën voor een opdracht in te brengen. Eén van onze IT consultants kan je hierbij helpen.

 
Werkplek en begeleiding

Je kunt bij ons afstuderen in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. De stagecoördinator is je eerste aanspreekpunt. De coördinator maakt je wegwijs binnen de NCIM Groep en is verantwoordelijk voor de procesmatige begeleiding. Voordat je begint met je afstudeeropdracht zal de coördinator je ook de benodigde informatie toesturen betreft je afstudeerperiode bij de NCIM Groep.
 

Je stagebegeleider is een ervaren IT consultant. De begeleider is er om jou op technisch vlak te ondersteunen en te begeleiden. Je wordt als student nauw betrokken bij de organisatie. Zo word je ook uitgenodigd voor alle technische als sociale events. Op die manier krijg je een goed beeld van de NCIM Groep en kun je kennis uitwisselen met andere studenten en professionals van de NCIM Groep. Naast het is uitvoeren van de opdracht is het ook mogelijk om cursussen en trainingen te volgen en om je Microsoft of Java certificaat te halen.
 

Jouw profiel

Je volgt een technische opleiding aan een hogeschool of universiteit zoals Informatica, Technische Informatica, Elektrotechniek, Wiskunde, (Technische) Natuurkunde etc. Daarnaast is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Bovendien ben je leergierig, communicatief vaardig, dienstverlenend, flexibel en heb je een sterk analytisch inzicht.
 

Wij bieden

We bieden je een uitstekende stagevergoeding, een interessante technische opdracht, een leerzame en uitdagende werkomgeving, een informele werksfeer, leuke collega’s en een auto van de zaak! Daarnaast krijg je bij ons alle mogelijkheden om jezelf volledig te ontplooien. Tijdens je afstudeerperiode is het bovendien mogelijk om je certificaten te behalen binnen de platformen Microsoft en Java. Aan het eind van je stage heb je de benodigde kennis en ervaring opgedaan en ben je klaar om te beginnen aan een flitsende carrière! 

 

Contactinformatie

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere afstudeeropdrachten, stuur dan een mailtje naar stage@ncim.nl of solliciteer direct door op één van de vacatures te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Guiguitte Vosmaer op het nummer 06-51123131.