U bent hier:

home - carriere - opdrachten Print deze pagina

Opdrachten

Wat voor soort opdrachten krijg je bij ons gedurende je carrière als young professional, senior developer, architect, system engineer of manager?

Young professional
Als young professional zul je zeer uiteenlopende opdrachten uitvoeren binnen de vier sectoren Defensie en veiligheid, Energie en utilities, Telecom, transport en media, en Technische automatisering. Je wordt voornamelijk ingezet bij softwareontwikkeling. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een applicatie voor logistieke bevoorrading bij Defensie, een forensische applicatie die helpt bij het oplossen van misdrijven of een hightech videodistributiesysteem voor verkeerswaarneming.

Senior developer
Als senior developer heb je meerdere jaren ervaring in de softwareontwikkeling, van het verzamelen van requirements tot het implementeren en testen van de software. Als senior developer zul je complexere opdrachten vervullen. Ook krijgt je als senior developer meer verantwoordelijkheid. Van een senior developer wordt verwacht dat hij samen met de klant overeenstemming bereikt over de aanpak en het succes van de opdracht.

System engineer
Als system engineer ben je verantwoordelijk voor het gehele systeem. Met het systeem bedoelen we zowel de software als de hardware. Als system engineer neem je binnen het project de rol van lead developer of teamleider op je; je bewaakt de planning en de kwaliteit van het team. Daarnaast verdeel je het werk over de verschillende teamleden. Vanuit deze positie kan de stap gezet worden naar architect of manager.

Architect
Als architect heb je een brede ervaring op softwaregebied, voornamelijk met business systemen. Ook heb je ervaring met architectuurtools. Als architect zul je ingezet worden in grote architectuurtrajecten waarvan je alle aspecten voor je rekening neemt en waarbij je adviseert over de kwaliteit van bestaande, meestal complexe systemen.

Manager
Als manager ben je verantwoordelijk voor een project of projecten. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze succesvol te laten verlopen. Als manager zul je meerdere teams aansturen. Daarnaast kun je binnen de organisatie een rol vervullen als Principal Consultant die leiding geeft aan meerdere consultants. De manager leidt niet alleen projecten maar vervult tevens een adviserende rol naar klanten.