U bent hier:

home - carriere Print deze pagina

Carriere

 

Ga direct naar:

 

Goede perspectieven

Passie voor technologie – dat is wat iedere NCIM-medewerker heeft. Wij zijn allemaal (begonnen als) software developer of system engineer en zijn daar trots op. Wij werken aan technische en innovatieve opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers.

 

Wij zijn goed opgeleid. Werkgevers voor het leven bestaan niet meer en werknemers moeten zelf voor zekerheden zorgen door zich te blijven ontwikkelen. Een goede werkgever helpt hen daarbij en biedt de middelen die zij daarvoor nodig hebben.

 

De NCIM Groep vraagt van haar medewerkers dat zij zich continu ontwikkelen. Daarom bieden wij opleidingen en trainingen, passende en uitdagende opdrachten, en uitstekende begeleiding door ervaren collega’s.

 

Wij zijn een middelgroot bedrijf met een platte organisatie. Wij kennen elkaar. Het management van de NCIM Groep wordt uit de eigen geledingen gerekruteerd en ontwikkeld. Dat betekent goede perspectieven voor ervaren medewerkers.

 

De NCIM Groep biedt een concurrerend salaris en ook anderszins uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Wil je ons beter leren kennen? Neem dan contact op met Guiguitte Vosmaer en kom langs op een van onze vestigingen in Leidschendam of Eindhoven. 

 

 Follow @NCIMGroup